KEITTIÖTOIMINTA

Keittiössä valmistetaan ateriat talon asukkaille ja henkilökunnalle sekä talon ulkopuolelta tuleville ikäihmisille. Myös omaisilla on mahdollisuus ruokailla talossa. Keittiö huolehtii myös eri eläkeläisjärjestöjen tilaisuuksien ja kokouksien järjestämisestä. Tavoitteena on huomioida kohderyhmän erityistarpeet ja kuntouttava työ myös ateriasuunnittelussa. Terveellinen ja monipuolinen ruoka on osa kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Keittiö on talon ”sydän” ja viestii kodinomaisuutta ja tuttuutta pullan tuoksuineen. Tavoitteena on tarjota hyvää ja monipuolista ruokaa,  joka täyttää kaikki ravintoarvo vaatimukset.

PAPPILANLAMMEN PALVELUKESKUS, Pappilantie 3-4, 28450 VANHA-ULVILA, puh. (02) 538 9838