PÄIVÄTOIMINTA

Päivätoiminnan tarkoituksena on tukea ikääntyvän asiakkaan fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia ja tukea itsenäistä selviytymistä kotona mahdollisimman pitkään.  Asiakkaiksi ovat tervetulleita myös omaishoidettavat.  Päivätoiminta mahdollistaa omaishoitajalle vapaapäivän ja näin auttaa omaishoitajaa tai omaista jaksamaan arjessa.

Pappilanlammen palvelukeskus tarjoaa päivätoimintaa keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9-15. Kuntouttavat ja virkistävät päivämme koostuu saunotus/suihkutus avusta, kuntouttavista ryhmätoiminnoista mm. Bingo, boccia, tuolijumpat, erilaiset pelihetket,askartelusta ja muistelutuokioista. Meillä käy myös paljon erilaisia ryhmiä esiintymässä ja kuukausittain järjestetään päivätanssit joka kolmas keskiviikko pääsääntöisesti.
Meillä käy vanhuspalvelun myöntämät palvelusetelit, mutta myös ilman palveluseteliä voi osallistua päivätoimintaan. 

Kuntouttava päivätoimintapäivä erilaisine toimintahetkineen ja maittavine ruokailuineen viihtyisässä tutussa ilmapiirissä  luo asiakkaalle mielenvireyttä parantaen näin ollen asiakkaan fyysistä, psyykkistä, ja sosiaalista toimintakykyä kuin huomaamatta.

PAPPILANLAMMEN PALVELUKESKUS, Pappilantie 3-4, 28450 VANHA-ULVILA, puh. (02) 538 9838