TEHOSTETTU PALVELUASUMINEN (TEHPA)

Tehostettu palveluasuminen on tarkoitettu vanhuksille, joilla on fyysistä, psyykkistä tai sosiaalista toimintakyvyn alenemaa niin paljon, että he tarvitsevat hoivaa ja huolenpitoa ympärivuorokautisesti. TEHPA paikkaa haetaan Porin perusturvakeskuksen vanhuspalveluiden palveluohjaajien kautta ja paikan saamisesta päättää moniammatillinen SAS-työryhmä. Paikkaa haettaessa voi esittää toiveen siitä mihin palvelukotiin haluaisi asumaan.

Meillä on kaksi tehostetun palveluasumisen yksikköä, ryhmäkoti Satakieli ja dementiayksikkö Valkama, jotka tarjoavat kodin yhteensä 15 asukkaalle. Asukkaamme asuvat yhden hengen huoneissa, jotka voidaan sänkyä lukuun ottamatta sisustaa asukkaan omilla huonekaluilla. Viihtyisässä ruokasalissa asukkaat syövät yhdessä oman keittiömme valmistamat ateriat.

Kodinomaisuus, yksilöllisyys ja turvallisuus ovat toimintaamme ohjaavia arvoja. Peilaamalla asukkaan nykyhetkeä menneeseen elämänhistoriaan (perhetaustat, kiinnostuksen kohteet, työhistoria, merkittävät elämäntapahtumat…), saamme asukkaan arjen sujumaan hänelle parhaalla mahdollisella tavalla.
 

PAPPILANLAMMEN PALVELUKESKUS, Pappilantie 3-4, 28450 VANHA-ULVILA, puh. (02) 538 9838